lunes, 2 de febrero de 2015

BarnaSants “Any Ovidi” 2015


Guillem Roma - Camping Band Orchestra 
presenta el que serà el seu tercer 
àlbum d’estudi “Nòmades” 
Recull influències de la música mexicana 



El divendres 20 de febrero 2015 a les nou del vespre [21:00 hores] tindren a l’escenari de l’Atrium Viladecans, a la Avinguda de Josep Tarradellas 17, de la ciutat de Viladecans, Barcelona, Catalunya; dins del cicle musical de BarnaSants que enguany dediquen com “Any Ovidi” 2015; l’actuació del jove cantant Guillem Roma acompanyat per la flexible Camping Band Orchestra amb unes cançons que es mouen en terreny de frontera, desprenent energia crítica i optimisme jovenívol. 

Després d’una esplèndida rebuda del seu disc Oxitocina (autoeditat, 2012) i els 55 concerts en poc més d’un any, passant per festivals com la FiM, l’InVICtro o el Mini, una gira per Mèxic i concerts a Sant Francisco i Boston, que l’acompanyarien, el músic natural de la Comarca d’Osona que alguns crítics han batejat “la versió catalana de Beirut” presenta el seu darrer treball, i també el seu tercer àlbum d’estudi. “Nòmades” (Guillem Roma 2014).

L’essència eclèctica que caracteritza les cançons de Guillem Roma fa un salt qualitatiu en aquest nou disc, amb influències que van dels sons mediterranis, la música mexicana o les bandes balcàniques. 

Quinze noves cançons on hi intervenen més de 26 músics, amb més barreja, més canvi, més instruments, més idiomes, més màgia i més amor!! 

Una autèntica experiència per deixar-se portar i viatjar pels paisatges d’aquest món i més enllà. 



 
  Guillem Roma - El teu llit (Videoclip Oficial)

No hay comentarios: