jueves, 13 de febrero de 2014

COMUNICADO OFICIAL AME







Comunicat Oficial 
AME s’ha adherit a la Celebració del Tricentenari 


AME Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants s'ha sumat oficialment a la Celebració del Tricentenari en aquests moments transcendents de la historia de la Nació que ens ha tocat de viure. 

El 2014 es complirà el 300 aniversari dels fets de l’11 de setembre de 1714 amb el que Catalunya desapareix com a Estat Europeu plenament sobirà. 

Per això, la societat civil organitza, de manera coordinada amb la Generalitat de Catalunya, una commemoració ciutadana que servirà per redescobrir la història d’aquell segle XVIII, entendre la dimensió dels fets i posar-los en relació amb la realitat present i les expectatives de futur. 

Per aquest motiu també, totes les set webs operatives de la nostra associació disposaran de tres links que enllaçaran amb la programació oferta per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, i la Guia Cat 1714 de l’Enciclopèdia Catalana, per tal de facilitar el coneixement d’aquesta part tant important de la nostra història i memòria col·lectiva. 





Comunicado Oficial 
AME se suma a la Celebración del Tricentenario 



AME Asociación de Mexicanos de Esparreguera y alrededores se ha sumado oficialmente a la Celebración del Tricentenario en estos momentos trascendentes de la historia de la Nación que nos ha tocado vivir. 

En 2014 se cumplirá el 300 aniversario de los hechos del 11 de septiembre de 1714 por el que Cataluña desaparece como Estado Europeo plenamente Soberano. 

Por esto, la sociedad civil organiza, de manera coordinada con la Generalidad de Cataluña, una conmemoración ciudadana que servirá para redescubrir la historia de aquel siglo XVIII, entendiendo la dimensión de los hechos colocandolos en relación con la realidad presente y las expectativas de futuro. 

Por este motivo también, todas las siete webs operativas de nuestra asociación dispondrán de tres links que enlazarán con la programación ofrecida por la Generalidad de Cataluña, el Ayuntamiento de Barcelona, y la Guía Cat 1714 de la Enciclopedia Catalana, con el fin de facilitar el conocimiento de esta parte tan importante de nuestra historia y memoria colectiva.

No hay comentarios: