sábado, 29 de noviembre de 2014

Dissabte 29 de novembre de 2014


La famosa soprano mexicana 
Carmen Rivera Torres 
presenta la Opera TOSCA en el 
Teatre Casal de Vilafranca del Penedès, Barcelona






Després de l’èxit de Nabucco de la temporada 12/13 a l’escenari del Teatre Casal de Vilafranca del Penedès [Rambla Nostra Senyora, 35] avui dissabte 29 de novembre de 2014 te lloc una nova presentació amb una de les més conegudes òperes de Puccini. 

Per tal de viure i sentir de nou la força de la lírica, al cor del teatre. La companyia Òpera Jove de Catalunya ens oferirà avui a les 21:30 hores aquest drama en tres actes amb música de Giacomo Puccini, amb entrades que van dels 16 al 24 euros, segons sigui soci de l’entitat o no, que descriu l’amor desesperat de Tosca pel seu estimat Caravadossi, en una peça magistral on es combina amor, intriga, passió i mort. 

Tosca és una òpera en tres actes de Giacomo Puccini sobre un llibret italià de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa, basat en el drama La Tosca, de Victorien Sardou. Es va estrenar al Teatro Costanzi de Roma el 14 de gener de 1900. 
L'argument de Tosca és de tall polític, inserit en un ambient històric verídic que és l'Europa del 1800, i enmig de la invasió de Napoleó a Itàlia (batalla de Marengo) darrere de les seves idees revolucionàries. 

Una gran interpretació a càrrec dels milllors solistes del moment, com la soprano mexicana Carmen Rivera, el tenor Carlos Julio Muñoz Dennis o el baríton Alberto Caces. Tots ells acompanyats de l’orquestra de l’OJC i la col·laboració especial la Societat coral “El Coro” de Vilafranca. Encara podeu adquirir entrades per aquest esdeveniment musical [Clic aquí] 



REPARTIMENT 

TOSCA - Carmen Rivera 
SCARPIA - Alberto Caces 
MARIO CAVARADOSSI - Carlos Julio Muñoz Dennis 
ANGELOTTI - Antonio Galera 
SACRISTAN - Viçens Esteve 

Dir. Musical - Juan Sebastián Acosta 


ORQUESTRA 

VIOLINS 
Claudia Sanson 
Oscar Vilaprinyo 
Carles Cibera 
Cibran Seixos 
Oleg Lachugin 
Daniela Roa 

VIOLES 
Eura Fortuny 
Ricardo Xeixos 

VIOLONCELS 
Ignasi Solé 
Raquel Paban 

VIOLONCEL BAIX 
Maria de Luna 

FLAUTA 
Anna Monzoniz 

FAGOT 
Alfonso Fernández

OBOE 
Gemma Baroli 

CLARINET 
Juan Pardo

TROMPA 
David Folch 

TROMPETA 
Marc Monzonis 

PERCUSIÓ 
Xavier Nogué 

FITXA TÈCNICA 
Disseny Escenografia - AlbaGabarró Disseny 
Il-luminació - Mònica Moliner 



Fotografia: CRT

No hay comentarios: