martes, 8 de julio de 2014

Activitat gratuïta

El Centre Cívic Sagrada Família 
projectarà la pel·lícula “Bella” 
del director mexicà 
Alejandro Monteverde



“Bella” va tenir premi en el 2006 Festival Internacional de Cinema de Toronto, en guanyar el "Premi del Públic" i el director del Departament de Ciutadania va donar al director Monteverde la "American by Choice" premi a la contribució positiva de Bella per a l'art i la cultura llatina als EUA. 

José Alejandro Gómez Monteverde (nascut el 13 de juliol de 1977) és un director mexicà de cinema que va entrar a la història del cinema amb aquesta la seva primera pel·lícula, de nom “Bella”. 

El proper dilluns 14 de juliol de 2014 a les 21:00 hores la podreu tots veure-la gratuïtament a la Sala d’Actes del Centre Cívic Sagrada Família al carrer de Provença 480, de Barcelona, en una projecció inclosa dins del Cicle de cinema i gastronomia mexicana que realitza aquest centre cultural.

“Bella” es una comèdia romàntica que presenta en el seu argument a Josep, que és futbolista professional retirat, i ara treballa com a xef principal en un restaurant de menjar mexicà a Nova York. Els empleats del restaurant es preparen abans d'obrir al públic i reben instruccions precises de Manny el propietari, aquest nota l'absència de Nina, una de les cambreres. Quan Nina es presenta a treballar Manny la reprèn ja que és la tercera vegada que arriba tard i sense escoltar una explicació l'acomiada lliurant les seves pertinences. En retirar deixa caure un ós de pelfa, José la segueix per tornar-. Quan l'aconsegueix ella li diu que la raó dels seus retards és perquè està embarassada i té malestars. José s'ofereix per parlar sobre l'assumpte i la convida a dinar. 

Nina li diu que no estima el pare del seu beu i no aquesta llista per ser mare soltera, creu que avortar és la millor opció per a ella. En aquest moment s'apropa la propietària del restaurant qui coneix a Josep i ell li demana de favor que accepti a Nina com a cambrera. Josep convida a Nina a un passeig per la platja, però abans ha de tornar al restaurant del seu germà. Manny li reclama a José per haver abandonat el treball sense cap motiu més que seguir Nina, al final de la confrontació Manny acomiada Josep. Al tren rumb a la platja José li planteja a Nina la possibilitat de lliurar al seu fill en adopció, ella contesta de manera irònica suggerint Josep quedar-se amb el seu nadó. 


Direcció d’Alejandro Gómez Monteverde, i guió de Patrick Million, Alejandro Gómez Monteverde, i Leo Severino. 

El repartiment d’actors es el següent: Eduardo Verástegui com a José, Tammy Blanchard com a Nina, Manny Perez com a Manny, Ali Landry com a Celia, Angélica Aragón com la mare de José, Jaime Tirelli com a pare de José, Ramón Rodríguez com a l’Eduardo, i Jaime Rovi que fa de conductor. 

Finalment esmentar que la sala d’actes del Centre Cívic té un aforament limitat i que no està permesa l’entrada a la sala quinze minuts després del començament de l’acte. Si el grup ho estima oportú no es permetrà l’entrada després de l’inici de l’espectacle. 

El organitzadors preguen desconnectar els mòbils i recomanen no sortir de la sala durant l’acte. Tampoc està permès fumar ni beure ni menjar a la sala d’actes.

No hay comentarios: