miércoles, 13 de junio de 2012


Una vintena de persones 
amb el cognom Bernadí 
es troben a la plaça de Manlleu 
Descendents d’aquest cognom a Mèxic 






Fotografía: gentileza de elTer.net 

El passat diumenge 10 de juny de 2012 es va realitzar a la localitat de Manlleu la primera trobada de Bernadís de Catalunya. 
Aquesta trobada reunia persones de tot Catalunya amb el cognom Bernadí i, com no podia ser d’altra manera per donar una major solemnitat a la trobada, l’encontre va ser a la plaça Fra Bernadí de Manlleu…. 

Una vintena de Bernadís provinents d’Igualada, Moià, Martorell, Sant Aniol de Finestres, van trobar-se a la plaça manlleuenca per a realitzar la foto de rigor sota la placa que dóna nom a la renovada plaça. 

Desprès, el Bernadís catalans es van traslladar a Sant Julià de Vilatorta per fer un dinar de germanor al parc de les Set Fonts. La trobada, convocada a través de les xarxes socials, es vol repetir l'any que ve i auesta experiencia expliquen en una nota els organitzadors “va servir per aprofundir en les arrels del cognom Bernadí i per descobrir que el cognom s’ha estès a llocs tant remots com Croàcia, Argentina o Mèxic

La trobada va ser possible gràcies al grup de Facebook que reuneix persones de tot al món amb aquest cognom i, “vist l‘èxit d’aquesta convocatòria, ja s’està treballant en la trobada de l’any vinent”. 



No hay comentarios: