viernes, 15 de junio de 2012




Figueres - Chivas de Guadalajara, 
el 22 de juny a Vilatenim (21 h) 






El primer equip de la Unió Esportiva Figueres s’enfrontarà el proper divendres 22 de juny (21 h) a l’estadi de Vilatenim al CD Guadalajara S.A. de C.V. mexicà, popularment conegut com el Chivas, que durant aquests dies farà una estada a la població veïna de Peralada –del 15 al 27 de juny. 

Els socis de la Unió podran accedir lliurement a l’estadi amb el carnet de la temporada 2011/2012, mentre que per als no socis el preu de l’entrada serà de 10 €. 

El club mexicà el gestiona per una empresa esportiva que encapçala Johan Cruyff, que ha col·locat el també holandès John van’t Schip, reconegut exjugador de l’Ajax i de la Holanda que es va endur la EurocopJohan Cruyff, a de 1988 al costat de Koeman, Gullit, Rijkaard o Marco van Basten, a la banqueta de l’equip. Com tècnic, van’t Schip ho ha fet quasi tot al futbol formatiu de l’Ajax, al marge de dirigir el Twente (2001-2002) o el Melbourne Heart australià (2010-2012). 

Al Torneig Clausura 2012, el Chivas ha ocupat una discreta 15a plaça –el seu màxim golejador, d’entre una plantilla amb noms desconeguts, ha estat Héctor Reynoso, amb 4 dianes. 

Els de Verde Valle, que han incorporat Luis Ernesto Pérez i Rafael Márquez Lugo, debutaran al Torneo Apertura el 20 de juliol. 
El Chivas, que presideix Jorge Vergara Madrigal, disposa d’un estadi d’última generació, amb capacitat per a 45.000 persones assegudes, dissenyat pel grup d’arquitectes Studio Massaud Pouzet de París. Empreses de pes arreu del planeta com Toyota, Bimbo, Adidas, Samsung i Pepsi donen suport econòmic a l’entitat. 

Font: web UD Figueres 


No hay comentarios: