lunes, 5 de octubre de 2015

A Can Batlló, Barcelona


La música de la Rosa Sánchez 
recolza la presentació del 
Sindicat Popular de Venedors Ambulants de BCN 






La popular cantautora Rosa Sánchez, especialitzada en música mexicana i de tota Llatinoamericà, oferirà un concert de recolzament el proper dissabte 10 d’octubre de 2015, que tindrà lloc a Can Batlló, al carrer de la Constitució 19, de Barcelona, Catalunya. Al mateix tocar de la parròquia de Sant Medir. Essent el metro més proper el de Sants. 

Aquest concert, junt amb altres activitats organitzades pel l’anomena’t Espai de l’Immigrant [Espacio del Inmigrante], Darrera la Manta [Tras la Manta], i Can Batlló; tenen lloc amb motiu de la presentació pública del “Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona”

L’acte també permet de conèixer de primera mà la paraula i el pensament dels nostres companys venedors ambulants, que explicaran com han formar el sindicat popular i la seva lluita com a persones migrants. 

Us deixem aquí els actes programats per aquesta Diada: 

20:00 - Projecció de vídeos 
20:30 - Xerrada i presentació del Sindicat Mantero 
21:30 – Sopar popular 
22: 00- Concert de Rosa Sánchez 
22:30 - Ball Popular 

Can Batlló, que és el lloc on tindrà lloc la presentació esmentada, és un antic recinte fabril construït a finals del segle XIX situat a la barriada de La Bordeta, a Sants (Barcelona). A mitjans del 2009, cansats de veure com s’incomplia sistemàticament el calendari promès d’equipaments, els veïns varen anunciar a l’Ajuntament de Barcelona que si al juny de 2011 les obres de transformació del recinte encara no havien començat, els veïns i veïnes del barri entraren a Can Batlló per començar a construir els mateixos veïns els equipaments que tant necessitaven. 

El dia 11 de juny de 2011, gràcies a la mobilització social, vàrem entrar a Can Batlló i vàrem aconseguir la cessió d’una nau: el Bloc Onze, que “des d’aquell dia funciona amb l’esforç voluntari de veïns i veïnes organitzats assambleàriament, i que ja alberga, entre altres serveis, la Biblioteca Popular Josep Pons, un auditori, un espai de creació musical, un espai d’arts, un rocòdrom i tallers d’infraestructures, fusteria i mecànica”. 

Des de les hores, aquests Centre ha treballat constantment per la Cultura, la Música i la promoció social, dinamitzant aquesta zona de Barcelona amb moltes activitats de tota mena. 

Dissabte proper, una més: la presentació del Sindicat Popular de Venedors Ambulants de BCN 

Tothom hi es convidat. 




Consulten la agenda de actividades mexicanas en toda Cataluña
“México en el corazón: Agenda Octubre de 2015 [Clic aquí]

No hay comentarios: