lunes, 30 de marzo de 2015

Música Electrònica


El mexicà Günther Robles 
al “Rambles Plaça Catalunya” 
demà dimarts 31 de març




Demà dimarts 31 de març de 2015 tindrà lloc al local anomenat “Rambles Plaça Catalunya” [Las Rambles, Barcelona, Catalunya, Europa] una nova presentació a càrrec del famós DJ’s mexicà Günther Robles, en un nit que els organitzadors han anomenat “Live Streaming Dj Set: Günther Robles (Fine Musik/Sounds R US Recordings/69 Street Records)” i que tindrà lloc de 19:00 a 22:00 hores. 

Günther Robles va començar la seva carrera artística als 10 anys a l'Acadèmia Franz Liszt de piano, on tenia moltes presentacions en alguns cinemes en l'Estat de Mèxic. 

Els organitzadors d’aquesta nova presentació en diuen sobre aquest emblemàtic DJ de les nits barcelonines: 

"Sempre connectat amb la música que ell també era part d'alguns grups de rock formades amb els amics en què va viure. Va ser l'any 2002 quan va començar els seus primers experiments amb el seu primer mesclador, un DVD i una gravadora. 
La seva persistència i passió per la seva feina el va portar a ser un més reconeguts Dj del seu barri. 
Amb 12 anys d'experiència és el fundador de Fine Musik, que ha jugat en els millors clubs de Mèxic DF i tenia moltes presentacions en ciutats com Cuernavaca, Acapulco, Pobla, Mèrida, Can Cun, Platja del Carmen, Tabasco, Els Caps i en Espanya a Barcelona i Eivissa 
Ha compartit escenari amb Dj reconeguts com Deep Dish, Satoshi Tommie, Green Velvet, James Holden, Nick Warren, Miss Kittin, Danny Tenaglia, Danny Howells, Hernan Cattaneo, Guy J, per esmentar alguns. 
El 2010 es va traslladar a Barcelona per estudiar Producció de Música Electrònica en Microfusa Acadèmia, amb gairebé 4 anys que té la base allà i viu un dels millors moments de la seva carrera, ell té algunes residències a diversos clubs i hotels de Barcelona com l'Hotel W L'Hotel ME, Hotel Omm, Ocaña, Boulevard Culture Club, Icebarcelona, Opium Mar, Lent, Xarxa Lab, Otto Zutz i Macarena Club".

No hay comentarios: