sábado, 24 de enero de 2015

Nou Acte Solidàri a Barcelona


El Front Estudiantil Unitari (FEU) s’afegeix 
a la Concentració del dilluns 26 de gener per demanar Justícia per el cas Ayotzinapa. 
4 mesos més tard els pares dels estudiants desapareguts segueixen buscant 



L’associació estudiantil d'àmbit català anomenat Front Estudiantil Unitari (FEU) ha estat la darrera incorporació a la Manifestació pacífica que tindrà lloc el proper dilluns 26 de gener de 2015 a les 19:00 hores, a la cèntrica Plaça de la Universitat de Barcelona, per tal de demanar Justícia per el cas Ayotzinapa de Mèxic. El segrest i desaparició per la força de 43 estudiants dels que avui per avui, desprès de 4 mesos [Iguala, Guerrero, Mèxic], no sabem res de res de la seva situació. 

El cas de 43 famílies desesperades, trencades per el dolor y la desesperació, en un nou episodi de la sense raó de la violència que viuen tantes persones. 

43 estudiants dels que encara ara s’espera apareguin amb vida i que ha Barcelona, des del primer dia, s’ha seguit amb molt interès com ho proven els nombrosos actes solidaris que s’han a nat organitzant d’una manera continuada. 

El acte del dilluns, convocat per Encuentro por México-Barcelona, L’Adhesiva, EdPAC, Movimiento Ciudadano de mexicanos en Barcelona, Diógenes, La Lotteria, Red Global por la Paz en México, Raíces en el aire, Mexbcn, Nuestra Aparente Rendición, incorpora també la convocatòria realitzada per el Front Estudiantil Unitari. 

Val a dir que el Front Estudiantil Unitari “és un sindicat democràtic i de masses, que permet la participació de tots/es aquells/es alumnes que busquin lluitar pels seus drets, independentment de la seva ideologia o afiliació política, de les seves creences religioses, de la seva raça o el seu gènere. Amb ell, cada estudiant podrà trobar l’espai que l’ajudi a resoldre els seus problemes concrets al centre d’estudis tot obtenint una visió general de les circumstàncies que generen aquests problemes concrets”

Com a sindicat “el Front Estudiantil Unitari obre les seves portes a la immensa majoria de l’estudiantat català i el convida a organitzar-se per fer valdre els seus drets vigents i per conquerir-ne de nous tot demostrant el que l’organització i la lluita basada en l’acumulació de forces són capaces de fer” però, tanmateix, en la seva variant solidaria i humana, fan pinya amb el sentiment de dolor que pateix la Comunitat mexicana resident a Catalunya, per tants i tants casos, i en especial en aquest per tractar-se d’estudiants; per demanar amb una sola veu: 

Vius se’ls van endur, vius els volem! 
Demanem justícia!

No hay comentarios: