domingo, 7 de diciembre de 2014

Solidaritat en temps de Crisis



Mèxic present a la
Marató de TV3 i “Cap Nen sense joguina
d’aquest dissabte al Palau d'Esports de Platja d'Aro
A la lluita lliure mexicana tenim a
Ricky Barceló Vs. Resistencia en Lucha 




El Palau d'Esports de Platja d'Aro tindrà lloc aquest proper dissabte 13 de desembre de 2014, Festivitat de Santa Llúcia, i diumenge 14 de desembre de 2014 a partir de les 17:30 de la tarda; i 11:00 hores del mati , dues importants activitats solidàries fen fan ja respirar les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis el dissabte i una mes el diumenge. 

Dins del Palau d’Esports i Congressos, que es situat a la Plaça Europa s/n, de Platja d'Aro [Girona, Catalunya, Europa] tindrà lloc una “Tarda de show de lluita lliure / wrestling” o lluita lliura mexicana amb fins altruistes i que comptà també amb el recolzament totalment desinteressat del grup musical "Crazies". 

El CIL en col·laborant amb el grup solidari “Ayuda a las familias necesitadas”, la Federació Catalana de Lluita Lliure, l’Ajuntament, i la població, s’uneixen en aquestes dates tan especials tots els nens puguin tenir una espurna de felicitat i també en la campanya de TV3 a favor de les malalties del cor. 

Aquest dissabte podeu ajudar a dues causes solidàries mentre gaudiu de la música i lluita lliure mexicana. Ja que es faran dues recaptes on els organitzadors us agrairíem que féssiu la vostre petita aportació ja sigui amb una joguina nova o de segona mà en bon estat, i poder aconseguir tal com diu la Campanya de que aquest Nadal CAP NEN es quedi SENSE JOGUINA.  I també de col·laborar amb la Marató de Tv3 que enguany, tot el que s’aconsegueixi recaptar, anirà destinada a la investigació de les malalties del cor...

AAAHHHHHH!!!!   I com cada any tindrà lloc el SORTEIG D’UNA PANERA!!! 

El dissabte 13 de desembre de 2014 a les 17:30 hores en aquest show us oferiran 4 combats i l’actuació musical dels companys del grup The Crazies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

1er. COMBAT: 
Wrestling Vs. Boxa 
Badger Hannibal Gein (CIL) Vs. Ñaña (Rayo Box) 

2on. COMBAT: 
Tony Tornado Vs. D-Monik Cil 
Campionat intergèneres (Tony Tornado està disposat a acabar amb el wrestling femení arrebatant-li el títol a la campiona de CIL, que passarà??) 

3er.COMBAT: 
Ricky Barceló Vs. Resistencia en Lucha [Mèxic] 

4rt. COMBAT: 
Kazka Vs. Kurczak US HI 


ESPEREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!! ajudeu-nos… 
CAP NEN SENSE JOGUINA.

I sinó podeu venir dissabte us informem que diumenge 14 de desembre de 2014 a les 11 del mati i també al Pavelló d’Esports tindran lloc més activitats amb una matinal de lluita mexicana amb tres combats y amb la possibilitat també de col·laboració amb la Marató de TV3 i on també seguiran fent la recapte de joguines...



El diumenge 14 de desembre de 2014 a les 11:00 hores en aquest show us oferiran 3 combats:

Badger Vs. Tony Tornado 

David Dusk Vs. Ricky Barceló 

Resistencia en Lucha [Mèxic] Vs. JB 



Fotografia de grup: gentilesa de Yolanda Gutiérrez

No hay comentarios: