jueves, 11 de diciembre de 2014

AME Vida Social


El cantant i compositor 
Pedro Sobar Cruz , artísticament "El Charro Negro"
Cantarà "Las Mañanitas"  
a la Mare de Déu de Guadalupe d'Esparreguera 



Aquest diumenge 14 desembre 2014 a les 12:00 hores del migdia, tindrà lloc a l'església parroquial de Santa Eulàlia de la localitat d'Esparreguera [Barcelona, Catalunya] la celebració d'una solemne missa en honor de la Mare de Déu de Guadalupe, en la qual el cantant i compositor D. Pedro Sobar Cruz, artísticament conegut pel renom de "El Charro Negro" interpretarà les tradicionals "Mañanitas" mexicanes entre altres peces. 

D. Pedro Sobar Cruz, cantant i compositor natural de la ciutat de Córdova, Veracruz [Mèxic], va arribar a la Península l'any 2011.
Resideix a Barcelona des de juliol de 2012. 

És Mestre de guitarra i cant i ha estat Director de grups musicals tant a Mèxic com als Estats Units, països on ha residit per espai d'anys. 

Persona polifacètica, aquest artista ha cultivat nombrosos estils musicals, com són els sons, el bolero, la banda, el nord, i sobretot música romàntica. No oblidant, però, de difondre la popular música mexicana ranxera. 

Com a compositor, la seva obra creativa sobrepassa les 250 cançons. Sent "Em vaig cansar" el seu darrer disc presentat. 

D. Pedro Sobar Cruz "El Charro Negro" es declara enamorat de Barcelona, ciutat de qui afirma que és "una ciutat extraordinària, amb màgia i encant". Ara, ens cantarà als peus de la muntanya de Montserrat, a Catalunya, amb motiu de la celebració de la festivitat de la Reina de Mèxic i Emperadriu de les Amèriques: La Mare de Déu de Guadalupe

Segons ens refereix Lluís Artigas Jorba, president d'AME "Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants", és un veritable "privilegi de poder comptar amb la presència d'aquest prestigiós artista i més en una data tan assenyalada i que ja ens recorda la proximitat de les festes Nadalenques".

No hay comentarios: