jueves, 6 de noviembre de 2014

IED Barcelona


La Catrina mexicana 
es vesteix de Gala a l’ Escola Superior de Disseny 



El IED Barcelona Escola Superior de Disseny, que es troba al carrer Biada 11 de Barcelona ha presenta l’exposició “La Catrina està de Moda a Barcelona”, creada i gestionada per l’artista Jesús Guillén. Una mostra artística que podeu visitar 03 al 07 de novembre de l’any 2014 a l’escola. 

Prenent la cultura mexicana com a punt de partida, ens recorden els organitzadors, l’IED Barcelona exposa diverses escultures del personatge de la Catrina vestides per reconeguts dissenyadors mexicans i espanyols. Com son els artistes Ágatha Ruiz de la Prada, Roberto Verino, Maya Hansen, Ion Fiz, Ana Locking, Virginia Salvador, María Luisa Sanz, Martín Lamothe i Chu Uroz que són alguns dels dissenyadors espanyols que participen. 

Entre els artistes mexicans destaquen els noms de Lorena Saravia, Martha Saenz, Carla Fernández, Lydia Lavín, Macario Jiménez i el propi Jesús Guillén. 

L’IED Barcelona contribueix a aquest particular homenatge albergant l’exposició i completant-la amb creacions dels dissenyadors i docents Txell Miras i José Castro, i de l’alumne del BA (Hons) en Fashion Design Sergio Plaza. Totes les escultures han estat realitzades per Jesús Guillén. A la inauguració hi va ser present representant del Consolat General de Mèxic a Barcelona 

L’exposició es oberta al públic en horari de 12:00 del migdia a les 21:00 del vespre. Essent l’entrada totalment gratuïta. 



Fotografia: Consulmex Barcelona

No hay comentarios: