sábado, 27 de septiembre de 2014

Avui dissabte 17


La música de Chavela Vargas 
reviu novament a Barcelona 




Barcelona viu intensament tota allò que té que veure amb Mèxic durant tot l’any, i molt especialment durant el mes de setembre de cada any. Si aquest dissabte te lloc la darrera tanda d’activitats organitzades amb motiu de la celebració del “Murmuris de Mèxic” els “Susurros del México Olvidado”, amb actes de caire cultural sobre la temàtica de les Resistències Indígenes, amb també sopar i activitats musicals, com a cloenda de les activitats organitzades per aquest 2014 a partir de les sis i mitja de la tarda [consulteu les agendes informatives d’AME] no es la única activitat programada. 

També avui dissabte 27 de setembre de 2014 tindrà lloc un concert al anomenat Camí De l'Arc. Que es troba situat a la Ronda Sant Pere 51 de Barcelona. Tocant a l’Arc del Triomf. 

En aquest Portal Informatiu d’AME ja ens em fet ressò sovint de les activitat que allí es fan. Nomes afegir que el concert porta per nom “Homenaje a Chavela Vargas” i comptarà amb la veu de la cantant Luisa Atauri i la guitarra del Mestre en Raúl Sandin Bañuelos. Tota una garantía de qualitat. 

Isabel Vargas Lizano (San Joaquín de Flores, Costa Rica, 17 d'abril de 1919 - Cuernavaca, Mèxic, 5 d'agost de 2012) va ser una cantant mexicana d'origen costa-riqueny. A Mèxic, país del què va obtenir la nacionalitat, va residir durant més de set dècades, on va ser coneguda artísticament com a Chavela Vargas. Tota una llegènda de la cançò i la música mexicana…

No hay comentarios: