domingo, 6 de julio de 2014

Economia

La firma catalana de moda Naulover 
entrarà al mercat Mèxic el 2015 



Fundada l’any 1957, Naulover dissenya i fabrica les seves peces a la seva planta de Mediona i a tallers subcontractats de la zona, on actualment té 170 treballadors directes i més de 200 indirectes contractats. Des de 1957, quan José Noguera Muñoz va crear Naulover, la fabricació de peces de punt per senyora ha estat el seu principal objectiu.   I ho han complert sempre, gràcies a la seva dilatada experiència en el mon de la qualitat, la innovació, el Disseny i la Perfecció amb un ideari de qualitat i plena satisfacció dels seus clients. Actualment, l’empresa es dirigida per la segona generació tot i que mantenint la il·lusió i la capacitat de treball del primer dia, al costat d'un equip format per més de 170 col·laboradors directes i un nodrit grup de col·laboradors indirectes que aconsegueixen innovar i sorprendre temporada rere temporada. 

En una recent entrevista d'Europa Press publicada el 02 de juliol de 2014, l'administradora de Naulover, Carme Noguera, va explicat que els pròxims mesos la companyia amb seu a Mediona (Barcelona) també pretén consolidar la presència a alguns països on ja és present però vol augmentar els punts de venda. 

“Actualment, l'exportació suposa el 25% de la facturació de Naulover, que va arribar als 18 milions d'euros el 2013, en la línia de l'any anterior, i l'objectiu és que les vendes a l'estranger copin el 50% del volum de negoci en els pròxims tres o quatre anys” assenyalaria Carme Noguera...

L’ augment de la facturació, a causa del bon comportament de les seves vendes durant el primer semestre [que han crescut un 31% respecte al mateix període de l'any passat] suposa un augment del 19% del volum de negoci. 

Naulover preveu continuar amb el seu pla d'expansió internacional amb l'entrada a nous països com Corea, el Líban, Mèxic i el Canadà durant el pròxim any 

Fotografia: gentileza de Demoda.com

No hay comentarios: