miércoles, 18 de junio de 2014

Dissabte 28 de juny Ateneu Barcelonés

Immigració i independència 
reptes per a un nou Estat plural i inclusiu




La propera setmana, el dissabte 28 de juny de 2014 en horari de 10:00 a 14:00 hores, tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès , que es trova al Carrer de la Canuda 6 de Barcelona, un acte gratuït adreçat a la població migrant resident a Catalunya, sobre el important de la propera votació per tal de decidir si Catalunya esdevé novament un Estat plenament sobirà com ja ho havia estat. Una desició de futur que afecta a tothom. 

Per això, la Sectorial d’Immigració de l’Assemblea Nacional Catalana organitza la jornada “Immigració i Independència. Reptes per a un nou estat plural i inclusiu” perquè les persones immigrades expressin les seves inquietuds i visió sobre el procès sobiranista i poder aprofundir entre tots els participants en un debat sobre el futur de Catalunya amb tots els elements damunt la taula. 

És evident –recorden els organitzadors d’aquest acte- que el debat sobre el futur de Catalunya ja ha arribat a totes les esferes de la societat i no en deixa al marge ni indiferent cap membre. Per aquest motiu, és essencial que la ciutadania es pronunciï i expressi la seva voluntat. 

Si tenim en compte el percentatge que representa la immigració al nostre país, al voltant del 15%, no ens podem imaginar que un de cada 6 ciutadans no sigui considerat a l’hora de copsar aquesta opinió sobre una qüestió tan vital. Amb aquesta jornada es sentaran les bases d’una futura Catalunya plural i inclusiva construida entre tots els seus ciutadans independentment dels seus orígens. 


Programa de l’acte: 

10.00 Arribada i benvinguda als participants 
10.15 Obertura pel coordinador de la Sectorial d’Immigració de l’ANC 
10.25 Conferència inaugural, a càrrec de Patrícia Gabancho 
11.00 Intervencions dels representants dels partits polítics 
11.45 Pausa 
12.00 Taula rodona amb representants de les comunitats de persones immigrades 
13.30 Cloenda a càrrec de Carme Forcadell, presidenta de l’ANC

No hay comentarios: