miércoles, 4 de junio de 2014

AME Social

AME comparteix xerrada 
Setmana del Perú a Esparreguera




Divendres 26 de maig de 2014 la nostra associació va ser present atenent la invitació de l’Ajuntament d’Esparreguera, de la xerrada sobre Perú que es va donar a la sala d’actes de la nova Biblioteca Municipal l’Ateneu d’Esparreguera. 

La presentació d’aquesta activitat emmarcada dins dels actes organitzats per la Regidoria de “Nous Catalans” de l’Ajuntament d’Esparreguera va anar a càrrec del Regidor Jordi Mestres, qui presentaria aquesta xerrada dins de les activitats organitzades per celebrar la Setmana de Perú a Esparreguera. 

L’acte va comptar amb la participació de tres nous esparreguerins d’arrels peruanes. Na María Isabel Villegas, Carlos Donayre i la Betty Firévalo
Cadascú d’ells, va presentar als assistents nombrosos aspectes d’aquesta terra americana, tant rica en matisos i colors. La seva riquesa cultural, arquitectònica, costums d’arrels mil·lenàries, que conviuen també dins d’un Perú modern i trepidant; sense deixar de banda la seva gastronòmica, costums, i tampoc la seva realitat física, territorial i administrativa.

Tothom s’ho va passar molt bé. Varem aprendre i comprendre una mica més d’aquest gran país, bressol de la cultura Inca. 

Per a la Comunitat Mexicana d’Esparreguera va ser tot un honor poder ésser-hi allí i poder acompanyar als nostres germans peruans d’Esparreguera en aquest acte dins de la seva Setmana de Perú a Esparreguera. Gracies!!

No hay comentarios: