martes, 13 de mayo de 2014

Economia y empresas

El Grup Peralada 
ampliarà el seu negoci de plàstics 
amb seus a Mèxic i Polònia 



El Grup Peralada, un grup empresarial familiar amb presència en nombrosos sectors com son l’oci, cultura, vitivinicultura i industria es el fruit de l’esforç d’un gran equip de professionals s’estan assolint molts dels objectius proposats davant reptes importants en aquests sectors. 

Grup Peralada ha invertit en nous projectes, ampliant l’àmbit d’actuació territorial, sempre amb el segell distintiu de qualitat. 

Tanmateix el Grup Peralada preveu ampliar aquest any 2014 el seu negoci de plàstics, que desenvolupa a través de l'empresa Poligal, amb l'obertura de seus comercials a Mèxic i Polònia, on fins ara ja venia però sense instal·lacions pròpies. 

Grup Peralada, que té com a negoci principal els casinos de Barcelona, Peralada (Girona), Tarragona, Argentina (2) i Uruguai (2) i està construint un altre a Xile, també està invertint en el seu negoci de distribució alimentària “gurmet”. 

Tot i això ha comunicat el seu portaveu que l’esmentada empresa Poligal del Grup Peralada, és líder Peninsular en el negoci de fabricació de polipropilè --que s'utilitza per crear envasos--, i també ven a Portugal, Alemanya, França i Itàlia, i la seva estratègia passa per situar-se entre els principals proveïdors mundials.

No hay comentarios: