domingo, 9 de marzo de 2014

Entitats Mexicanes

AFAMEX col·labora en l’obra 
"UN FIL VERMELL" que 
s’estrena properament a Girona 
L’objectiu pedagògic d’acostar als infants el terme de l’adopció 



La Asociación de Famílies Adoptants a Xina (AFAC) juntament amb la companyia Teatre8 presenten l’obra teatral “Un Fil Vermell”. La representació de la obra de teatre infantil “Un Fil Vermell” s’estrena a Girona el proper dissabte 0 5 d’abril a les 17:00 h. al teatre del Col·legi la Salle – Girona, Teatre que es situat al carrer Sant Joan Baptista la Salle 12, de l’esmentada ciutat. 

Un Fil Vermell” s’estrena per a primera vegada a Girona, l’espectacle teatral és una adaptació de “El Hilo Rojo”, obra original escrita per Angeles Delgado, de l’Associació Atlas de Madrid, que ja vàrem representar en castellà ja anteriorment a l’any 2009 al Teatre de Salt, una ciutat de més de 30.000 habitants que limita a l'est amb la ciutat de Girona. 

Val a dir que en nom de FADA (Federació d’Associacions per a l’Adopció), en Pere Ferrer d’AFAMEX Associació de Famílies Adoptants a Mèxic ha fet la traducció al català d’aquesta peça de teatre infantil que tindrà lloc el proper dissabte 05 d’abril. 

La història narra la trobada d’uns pares amb la seva filla, que ha nascut a molts quilòmetres de distància del seu nou poble, el seu nou país. Aquesta obra de teatre infantil, dirigida a nens de 3 a 12 anys, es basa en màscares i tots els personatges representen diferents animals. 
La obra té l’objectiu pedagògic d’acostar als infants el terme de l’adopció com a una alternativa natural per a formar una família, defensant els conceptes d’igualtats i refusant les diferències per raça o sexe. 

Una línia argumental en total sintonia amb el treball de difusió y formació de pares y nens que ja fa molts anys estan fent ficant-hi tot el cor, els nostres amics d’AFAMEX. Una entitat modèlica que sense fer grans rebomboris desenvolupa un tasca que des d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants admirem profundament. 

Tanmateix dir que l’AFAC continua portant a terme diferents actes benèfics amb la intenció d’aportar recursos per a millorar la qualitat de vida dels nens que es troben als orfenats de la Xina. L’associació està dedicada íntegrament a la realització de projectes a la Xina, en els últims cinc anys, ha destinat el 100% dels seus recursos a la realització de més de 56 projectes. L’AFAC reforça la seva participació en tasques per procurar un món millor a molts nens amb necessitats especials, aquests “nens invisibles” que difícilment mai podran saber el que és el caliu d’una família. 

Les entrades per a assistir a la representació de “Un Fil Vermell” es poden comprar a través de la web AFAC [Clic aquí], el preu és de 6€ i tots els beneficis aniran destinat als projectes que porta a terme l’AFAC tant als orfenats de la Xina com al nostre país.

No hay comentarios: