jueves, 6 de marzo de 2014

Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart "

El director mexicà 
en Juan Ramon Arceo Garcia 
ofereix dins dels “Diumenges musicals” 
SONARE orquestra de guitarres del Prat de Llobregat 




El proper diumenge 09 de març de 2014 tindrà lloc un concert de guitarra clàssica dins dels “Diumenges musicals” que s’estan oferint al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” que es troba al carrer Comandant Benítez 6 de Barcelona. 

El concert tindrà lloc a les 18:30 hores amb un preu d’entrada de caire popular. La general a 5’89 euros i els jubilats a 4’47 euros. Durant la primera part es tocaran peces de Lauro, Brouwer, Cordero, Mangoré, Taméz etc. 

A la guitarra solista el directotr mexicà en Juan Ramon Arceo Garcia En la segona meitat obres de Kindkle, Sparks, Bonis, Mancini etc. 

El concert anirà càrrec de SONARE orquestra de guitarres del Prat de Llobregat, dirigida per en Ramon Arceo Garcia 

Recordem la biografia d’aquest Director mexicà: 

Juan Ramón Arceo García neix a Guadalajara (Jalisco), Mèxic. Comença els seus estudis de guitarra als set anys, als 15 anys ofereix el seu primer recital formal de guitarra a la sala “Higinio Ruvalcaba” del ex convent del Carmen. L’any 1999 comença els seus estudis professionals de guitarra a la Universitat de Guadalajara amb els Mestres Hugo Gracián i David Mozqueda. 

L’any 2004 viatja a Alemanya per cursar els seus estudis de grau superior a la prestigiosa Folkwangmusikhochschule, a la ciutat de Essen, rebent en el seu concert final la més alta qualificació. Rep classes particulars del guitarrista Thomas Kirchhoff i classes magistrals de concertistes com Ricardo Cobo, Karin Schaupp, Judicael Perroy, Katona Twins, Hübert Käppel, Costas Cotsiolis, Joaquin Clerch, entre d’altres. 

L’any 2007 viatja a Espanya on és acceptat per estudiar al “II màster de guitarra clàssica i interpretació musical” a la Universitat d’Extremadura amb el reconegut guitarrista Ricardo Gallen. 

S’ha presentat com a solista, duo i quartet de guitarres a ciutats com: 
• Guadalajara, Tijuana, Mèxic D.F. (Mèxic) 
• Rösrath, Düsseldorf, Essen, Münster (Alemanya) 
• Cáceres, Barcelona (Espanya) 

Actualment resideix a Barcelona i exerceix com a professor de guitarra a l’Associació Musical del Prat de Llobregat, a l’Escola P. Villanueva de Sant Boi de Llobregat i a l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell.

No hay comentarios: