viernes, 14 de marzo de 2014

Auditori Can Pasqual

El CIEE 
presenta la edició 2014 
de l’ESPAI-IDEA 
Fins el 02 de maig poden presentar-se propostes 



Ahir dijous 13 de març de 2014, a les 19.00 hores, a l'Auditori de Can Pasqual (carrer de Cavallers, 26) d’Esparreguera va tenir lloc la presentació oficial de la nova edició del Concurs Espai-Idea que organitza els nostres bons amics del Cercle d’Iniciatives Empresarials d’Esparreguera i a la que AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants hi va ser convidada. L’eslògan d’aquest any es prou engrescador: “Tens una idea de negoci?; Volem omplir Esparreguera d'empreses...” 

Amb un ambient acollidor, la presentació comptaríem amb la col·laboració de l'actor Gerard Bidegain i de la comissió Espai-Idea 2014. En Gerard Bidegain va desgranar amb un estil propi aquesta convocatòria que compta amb quatre passos a seguir. 

Torn d’oratòria cara al públic de la presidenta del Cercle d’Iniciatives Empresarials d’Esparreguera na Isabel Torres, que ens recordaria el treball ja realitzat i també els guanyadors de anys passat i les gestions fetes cara a veure realitzats aquest projectes. Tot plegat, un projecte que il·lusiona i que esdevé de gran potencial i creativitat. 
Val a dir que tindríem varies intervencions més, a càrrec de la comissió Espai-Idea 2014. Així varen intervenir l’Anna Ramón (empresa i producció), la Carme Paltor (cultura i esport), en Josep Pons (urbanisme i nous espais) i en Joan Cuello (tecnologia, informació i comunicació) animant-nos a veure aquest concurs des de l’òptica de la innovació, les oportunitats, i la repercussió e impacte que pot tenir en l’Esparreguera del futur. 

Desprès d’un torn obert de paraules, els assistents varen ser convidats a un piscolabis. Entre les personalitat destacades que varen acompanyar-nos trobarem a l’Alcalde d’Esparreguera en Joan-Paül Udina Tormo, i diversos regidors del nostre consistori. com na Núria Valldeperas Pérez-Muelas Regidora de Cultura i Festes, Ensenyament i Política Lingüística; la Asunción Jorba Marro Regidora Gent Gran i Polítiques d'Igualtat; o en Josep Rovira Tarragó Regidor d’Urbanisme i Habitatge, Obres i Serveis i Adjunt a l'Administració General. Entre la representació de la societat civil i xarxa d’entitats de la nostra ciutat també hi assistirien diverses representacions, com els nostres amics de la Fundació Anunciata.

Recordem als nostres lectors que el Cercle d' Iniciatives Empresarials d' Esparreguera (CIEE) es una associació sense ànim de lucre centrada en la dinamització del teixit empresarial del seu entorn. CIEE va néixer de la iniciativa particular d' un grup d' empresaris i professionals vinculats a la vila d' Esparreguera, ja sigui a nivell professional o personal, motivats per la necessitat de reactivar la activitat econòmica del seu entorn immediat. 

Fundada al les acaballes del 2011, mes a mes el CIEE s' ha consolidat com un punt de referència de noves activitats, organitzant sessions de formació especialitzada, networking i, especialment, esdevenint el motor de noves idees e iniciatives com aquest Concurs Espai-Idea. Que recordem s’estructura en tres categories [Escolar, Ciutadania –majors de 16 anys- i entitats; empresa i professionals] tenint quatre branques d’actuació o temes. 

Per participar-hi cal omplir un formulari, presentar una memòria d’un màxim de quatre fulls on es desenvolupa els objectius de la idea, i les actuacions i mitjans per dur-lo a terme. En el cas de presentar un Projecte cal presentar també un pressupost am un estudi de viabilitat.

En tot cas, les idees i projectes poden anar acompanyat de plànols, imatges, maquetes i tot allò que ajudi a comprendre i visualitzar la proposta presentada. 

Finalment esmentem l’apartat de Premis. Hi hauran a l’apartat a les “Millors Idees” un 1r Premi per la categoria escolar i un 1r Premi per la categoria ciutadana dotada cadascun amb 500 euros. Tanmateix també hi haurà la categoria de Finalistes amb 2 idees guanyadores, que tindran Difusió i presentació local i Diploma cadascuna. 

A l’apartat de Premis als “Millors Projectes” s’estableix un 1r Premi per Empreses i Professionals dotat amb 1.200 euros; i a la categoria de Finalistes tindran reconeixement 2 projectes guanyadors. Que tindran Difusió i presentació local i Diploma cadascun. 




Fotografia: AME

No hay comentarios: