jueves, 13 de febrero de 2014

Cinema immortal

La BiblioMusiCineteca 
inicia cicle de Cinema Popular Mexicà 
amb la cinta “Santo contra las momias de Guanajuato” 



El pròxim divendres 14 de febrer de 2014 a las 20:00 hores tindrà lloc a la Associació Cultural La BiblioMusiCineteca del carrer Vila i Vilà 76, baixos, de Barcelona ciutat una nova activitat de caire mexicà.

Enguany, s’iniciarà un nou cicle de cinema popular mexicà amb la projecció de l a pel·lícula sobre el tema de la lluita lliure mexicana “Santo contra las momias de Guanajuato”. 
Una pel·lícula de lluitadors protagonitzada pel mític Santo, al que acompanyen altres dos grans del món de la lluita: Blue Demon i Mil Caras. 

Val a dir que aquest cinefòrum a La BiblioMusiCineteca es de caràcter gratuït i d’entrada lliure, i desprès de veure el “Santo contra las mòmies de Guanajuato” hi haurà un col·loqui a càrrec del fotògraf Jesús Atienza. 

Després els assistents podran consultar informació sobre la gran tradició del món de la lluita i els lluitadors a Mèxic, la simbologia dels “emmascarats” i la figura i la vida de Santo, un dels grans ídols populars mexicans. I també sobre la historia i la llegenda de les mòmies de Guanajuato, ciutat on va ser rodada aquesta pel·lícula. 

La BiblioMusiCineteca es una associació amb vocació gestora que cerca esdevenir un dinamitzador, receptor i punt de trobada d’activitats culturals i de recerca amb una oferta personal i diferenciada. 

La BiblioMusiCineteca va néixer com un punt de trobada entre amics de diferents procedències i afinitats artístiques que buscaven un lloc en el qual poder compartir música, llibres, teatre, bona companyia i una estona agradable. A partir dels somnis d'un gran amant dels llibres, Ferran Baile pare, s'ha gestat un espai en el cor del Poble Sec que gràcies al impuls donat pel seu fill, Ferran Baile, s'enforteix cada dia. 

A La Biblio col·laboren de manera entusiasta molts dels nostres amics i gent creativa proposant activitats, generant noves sinergies i espais, i, per descomptat, acompanyant-nos en cada esdeveniment. Allí ja s’han fet varies activitats vinculades amb la Cultura mexicana. Com Altars de Morts, i un interessant Cicle “Els tenors del cinema popular mexicà” entre altres...

No hay comentarios: