domingo, 24 de noviembre de 2013

Avui a Barcelona:

SON DE MÉXICO 
es presenta a la
Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa
de Barcelona



Avui diumenge 24 de novembre de 2013 podreu veure una nova presentació del talentós grup de ball mexicà  SON DE MÉXICO que tindrà lloc al Casal Calassanc del carrer de Sant Quintí 19 de Barcelona, a partir de les 6 de la tarda (18:00 hrs), amb entrada totalment gratuïta.

Un any mes, Mèxic i la seva Cultura es farà present dins de la Festa Major del Clot-Camp de l'Arpa de Barcelona, gràcies a l’empenta i generositat dels components d’aquest fabulós grup.
Una col·laboració i compromís amb el barri que veien repetir any rere any, per satisfacció de veïns i visitants foranis, i satisfacció de tots aquells que estimen i segueixen la bellesa de la música i balls mexicans. 

Tanmateix us deixem la programació de tot el dia per si voleu gaudir un xic mes d’aquestes festes…


10:30  XXIII Fira Boja. Mostra d’Entitats i col·lectius del barri. Fira d’Artesans i Fira de la cervesa. Tot el matí, la Ràdio de l’Ateneu en directe. Lloc: Parc del Clot.
10:30  Taller Mostra de dansa per a públic infantil. Lloc: Parc del Clot.
10:30  VI Fira d’intercanvi de joguines. Lloc: Parc del Clot (carrer Llacuna).
10:30  Collage col·lectiu improvisat. L’Associació d’Artistes del Clot-Camp de l’Arpa us anima a col·laborar en la realització d’un collage col·lectiu. Lloc: Parc del Clot.
12:00  XVII Strambòtic Prix. Cursa de carros de la compra. Lloc: Fossar del Parc del Clot.
12:00  Teatre de Titelles: “Carbassa!”. A càrrec de TítereArte. Per a infants a partir de 5 anys. Lloc: La Formiga Martinenca.
17:00  Concurs de dibuix ràpid a l’Ateneu. Pinta en menys de 60 minuts un tema lliure amb els teus propis estris. Per a tots els públics. Regals i berenar per a tothom. Premis per als guanyadors. Lloc: Ateneu del Clot.
18:00 Trobada de dansa de Festa Major. Amb la participació dels Esbarts, colles i grups de dansa del Clot-Camp de l’Arpa. Lloc: Casal Calassanç.
18:00 Teatre: “Intriga entre bambalines”. A càrrec del grup de teatre infantil Abraxetes, del Foment Martinenc. Lloc: Foment Martinenc.
18:00 Varietés especials de Festa Major. A càrrec dels Artistes, Grups i Col.laboradors de l’Entitat. Lloc: Sala d’actes de La Formiga.
18:00 Festival de tardor de dansa tradicional i de creació. Lloc: Orfeó Martinenc.
21:15   Gran Castell de Focs Artificials. Lloc: Parc del Clot.

No hay comentarios: