martes, 15 de octubre de 2013

Empreses

Mar&Nua de Mataró
obre mercat a Mèxic



L'empresa tèxtil que exporta un 98% de la seva producció a l’estranger Mar & Nua de Mataró, que es va crear fa tres anys al Tecnocampus de la ciutat de Mataró, acaba de treure la cinquena col·lecció al mercat i s'ha posicionat dins el seu sector assistint a les fires internacionals més importants, com la CPD de Düsseldorf, Pure London o Oslo Fashion Week. 
El seu director Raúl Díaz, explica que es una empresa especialitzada en talles grans:  “Les nostres clientes són dones de 20 a 45 anys que no renuncien a anar a la moda i lluir les últimes tendències que els fan sentir bé i joves”, i d’aquí que estiguin creant tendències dins del sector de la moda especialitzada.

Des que van iniciar l’empresa, les col·leccions han anat creixent un 40% cada any, en bona part gràcies a les exportacions. El mercat exterior de Mar&Nua representa actualment un 98% de les vendes que tenen lloc gracies a la seva xarxa d'agents comercials que té a Alemanya, la Gran Bretanya, Brussel·les, Amsterdam, París, Moscou i Oslo.

La direcció de l’empresa explica que actualment ja han contactat amb grans distribuïdors del Brasil així com els magatzems Palacio de Hierro a Mèxic, Blomingdales als Estats Units o Peningtons del Canadà.

L'empresa té una estructura lleugera, amb només sis persones als equips de gestió i de disseny. Des de la direcció esmenten que “Tenim clar com fer créixer i professionalitzar la marca perquè uns i altres coneixem bé l'ofici, i això ens permetria arribar a triplicar la facturació amb l'estructura actual”.

Fotografía: La dissenyadora de la firma Mar Robles i el gerent de l'empresa mataronina, Raúl Díaz. Foto: E.F.

No hay comentarios: