jueves, 12 de septiembre de 2013

Dissabte 14 de setembre de 2013

El Duet LA MALINCHE
actuarà novament a Bigues i Riells
Sons íntims 
per la Festa de la Independència



La Malinche és un duet de guitarra i veu que ofereix una actuació en format acústic, amb una selecció de temes d’origen llatí, tractats de forma molt personal, gràcies a la suau i potent veu de la cantant d’origen mexicà Margarita Arrocha, i al caràcter i la sensibilitat de la guitarra flamenca de Carles Lloveras.



Amb SONS ÍNTIMS, LA MALINCHE aposta per la proximitat amb els assistents, i crea un espectacle agradable i emotiu, amb un to desenfadat i amb esquitxos d’humor, alimentat per la ferma presencia escènica dels seus integrants i, particularment, per la personalitat i la naturalitat a l’escenari de la seva cantant, que arriba sempre de forma fàcil a una excel·lent connexió amb el públic.

La proposta de LA MALINCHE aborda un repertori ple de colors i diversos, a estones intimista, a estones animat, farcit de cançons que parlen d’amor, ideal per assaborir-lo en la millor companyia. Del Brasil de Jobim al New York llatí de Ruben Blades, desde el Mediterrani de Serrat al Mèxic ardent d ’Armando Manzanero o Chavela Vargas, LA MALINCHE ret homenatge als grans compositors de la música iberoamericana, i us els serveix marinats en la salsa gustosa i original d’aquesta veu i aquesta guitarra.

Aquest dissabte 14 de setembre de 2013 a les 21:00 hores els tindrem en concert i en directe al Bar Restaurant La Parada situat a l’Avinguda Prat de la Riba de Bigues i Riells (Barcelona).

Un estil propi per a tots nosaltres

No hay comentarios: