lunes, 8 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA AME [08.07.2013]

Esparreguera viurà el seu 
Festival Músicamón
amb Josep Pérez Abuyé “El Charro Catalán”.
Aquest any Mèxic  país amfitrió






El proper divendres 12 de juliol de 2013 la ciutat d’Esparreguera oferirà la seva tercera edició del Festival Musicamón que organitza l’Ajuntament d’Esparreguera  a través de la Regidoria de “Nous Catalans”, la Regidoria de "Cultura i Festes" i el recolzament d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants. Concert d'entrada lliure i gratuït.

El Festival Musicamón pretén ser una eina de cohesió social e integració partint de la realitat multicultural de la ciutat d’Esparreguera amb persones originaries d’altres  països i Continents, i dona a conèixer i apropa la cultura i música d’aquests altres països.

Enguany el país amfitrió es Mèxic. Y per aquest motiu Musicamón comptarà amb la presencia de l’artista internacional Josep Pérez Abuyé, conegut artísticament per el renom de “El Charro Catalán”.  Artista de dilatada carrera als escenaris, en el que coincideixen a més a més la doble circumstància d’esser un català fill de la ciutat de Girona, que ha esdevingut per mèrits propis en un fill adoptiu i compromès de la música i Cultura mexicana.  
Actitud que ha merescut el reconeixement del públic de nombrosos països i també el de diverses institucions i associacions culturals de la seva trajectòria artística i professional.


A la mitja part de l’espectacle musical s’oferirà una degustació de gastronomia mexicana als assistents al Musicamón 2013 que s’espera esdevindrà tot un èxit.

No hay comentarios: