domingo, 7 de julio de 2013

En Llançà, Girona

El Festival Claca d’arts escèniques
presenta “Improcedentes” 
amb l’actor mexica 
Roberto David García Suárez




L’espectacle Improcedentes serà presentat al Festival Claca d’arts escèniques el proper divendres 12 de juliol de 2013 a la plaça de Catalunya de Llançà, Girona, en una actuació que es prevista de fer a les 21:00 hores. Espectacle d’improvisació teatral per ta tots els públics 

“Improcedentes” consta d’una sèrie de jocs de improvisació teatral interpretats per tres actors que, durant l’espectacle, aniran afegint els suggeriments que el públic proposi. Una figura de presentador farà de nexe entre els actors i els espectadors fent que l’espectacle sigui dinàmic i divertit en tot moment, jugant amb el públic i les seves propostes. Amb els diferents jocs de improvisació els actors donaran corda a la comèdia per mitjà de la creativitat, de l’ús de la mímica, la imaginació i l’enginy utilitzant les propostes dels espectadors. 

“Improcedentes” es una obra de la Companyia Adriana, una companyia que va ser fundada per Andreu Casanova el 2012 com a plataforma per unificar varis projectes teatrals de diverses disciplines artístiques: els monòlegs còmics, els sketches còmics i el teatre d’improvisació. L’espectacle “ Improcedentes” en el que participa l’actor mexica Roberto David García Suárez ja ha fet ja més de 100 actuacions en sales diverses. 

Val a dir que el Festival Claca és un festival d’arts escèniques a l’aire lliure que aquest any celebra la seva II edició. Com expliquen els organitzadors en la seva web, el Festival sorgeix d’una iniciativa ciutadana i rep el suport de les regidories de cultura i turisme de l’ajuntament de Llançà. 

En aquesta segona edició el Festival Claca reafirma els seus objectius marcats l’any passat: descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual i apropar-les a nous públics; tots els espectacles gratuïts; propostes interdisciplinàries, circ, dansa, teatre, música i tallers d’arts escèniques on el públic pugui crear i experimentar; i propostes dirigides a tot tipus de públic.

No hay comentarios: