miércoles, 1 de mayo de 2013

Recolçament al petit comerç

La Diada de 
Botigues al carrer
de Gràcia (Barcelona)
tindrà aires de Veracruz, Mèxic



Aquest dissabte 04 de maig tenim una agenda ben plena, també a la ciutat de Barcelona.  Una d’aquelles activitats culturals i dinamitzadores la trobem a la part alta de la ciutat, on al llarg de tot el dia, les catorze associacions de comerciants de Gràcia treuen les botigues al carrer per mostrar els seus productes tot oferint un munt d'activitats lúdiques en una jornada que invita al passeig i a conèixer l'àmplia oferta comercial del barri. Activitats on les Entitat i Associacions també hi fiquen el seu grà de sorra per tal d’aconseguir una Diada ben joiosa i alegre per tota la família.  

Gracies als bon amics de Diógenes Centre creatiu i la Comunitat Jarocha de Barcelona, Mèxic hi serà present amb activitats lúdiques que tindrà lloc a la plaça de la Vila de Gràcia, coneguda popularment per el renom de la plaça del rellotge, dins de l’esmentada jornada de "botigues al carrer" de l'Associació de Comerços de la plaça.

No deixeu passar l’oportunitat de participar d’aquesta festa-concert col · lectiu de música tradicional de Veracruz, Mèxic: el so jarocho. En ella com tots sabeu es combinen música, ball, vers, improvisació icontrapunteo”.

Fandango Jarocho, Plaça de la Vila” us crida a venir. Diògenes, juntament amb la comunitat de son jarocho de Barcelona, organitza aquest fandango, on ames ames hi hauran un munt de  tamales acabats de fer, calentets i ben bons....!! Tot a punt de fer queixalades. Hi haurà mole, cochinita pibil, verds i talls amb formatge...

No hay comentarios: