domingo, 28 de abril de 2013

Darrera oportunitat

Colònies Musicals
Corearte
Una gran experiència 
a l’abast de la nostre mà


Corearte es una entitat cultural d’alt nivell amb el qual la nostra associació mante des de fa molts anys llaços d’amistats i complicitats. La seva manera de fer les coses, el seu tarannà, la qualitat i l’esforç del dia a dia els ha convertit per mèrits propis en un referent diríem que Europeu.
Fa sis anys que organitzen el Festival Internacional de Cant Coral portant de molts països el bo i millòr. També de Mèxic i altres països llatinoamericans.
Junt amb el festival, que es obert al públic i totalment gratuït, al llarg d’una setmana fan un bon nombre de Concerts en diverses ciutats catalanes. També fan tallers de formació per a cantaires amb Mestres d’alta qualitat dins de la docència per els Cors participants, que te el seu exponents més alt en el seu famós Concert de Clausura.
Enguany del 25 al 29 de juny tenien previst de realitzar unes Colònies Musicals per a joves de 07 a 17 anys, en las que la música, l’art, la formació, anirien de la mà ben juntetes amb altres activitats de lleure i esbargiment. Amb un segut d’activitats a l’aire lliure.
Oci, acompanyat de tallers corals i d’orquestra guiats per grans directors como Basilio Astúlez, David Azurza i Joan Pagès.
Una iniciativa, que ja varem anunciar en el seu començament a la nostra web, i que també va ser inclosa a les dues Agendes d’activitats a Catalunya que AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, com a col·lectiu que treballa des l’any 2006 al Servei de la Comunitat, edita mensualment.
Val a dir que els bons amics Sara Martín i Carlos Sesca ens han comunicat un darrer esforç per fer més planer que els nostres infants i joves hi puguin participar. Ens diuen:

Benvolgudes famílies,

us escrivim per donar-vos a conèixer la situació de les inscripcions a les colònies musicals Corearte.
Tot i que encara no hem arribat a l'últim dia d'inscripcions, a dia d'avui el nombre mínim de nens inscrits no s'ha assolit i ens hem vist obligats a prendre una decisió.
Pensem que hem tingut una resposta molt positiva en quant a interès però que, com vàrem indicar en l'últim correu, la situació econòmica de moltes famílies fa tirar enrere la confirmació de les inscripcions.
Queden 4 dies per acabar el mes d'Abril i pensem que hem de fer l'últim esforç per intentar tirar endavant les colònies, pel compromís que tenim envers vosaltres i perquè ens sembla un projecte molt interessant pels nens.
Per aquest motiu, l'únic que està al nostre abast és abaixar la quota d'inscripció i deixar-la a preu de cost donant així la oportunitat que aquest fet acabi de convèncer a totes aquelles famílies que s'han plantejat inscriure els seus en algun moment.
Els més important per a nosaltres és tirar endavant les colònies i que els nens s'ho passin bé i en tinguin un bon record.  
El preu que oferim i, evidentment també a vosaltres que heu confiat des del primer dia en el projecte, és de 250€ que inclouen
   - allotjament amb pensió completa
  -  tallers musicals
  -  activitats de lleure
El transport del primer dia no està inclòs per a les noves inscripcions però sí en el vostre cas en que tots els serveis que oferim no es veuen alternats per aquesta decisió.
Per acabar, donar-vos de nou les gràcies per la confiança i interès mostrats des del primer dia. I demanar-vos per darrera vegada la vostra ajuda per fer difusió d'aquesta promoció final entre tots els vostres amics, coneguts i familiars que puguin estar interessats en les colònies.
Salutacions cordials,


Sara Martín i Carlos Sesca
Colònies Musicals Corearte 2013

Des la nostra associació uns convidem a visitar la seva web per tal de tenir una major informació de tot all`que volen fer, i també a participar-hi si es el vostre voler. I tanmateix demanar-vos que feu difusió d’aquestes Colònies al vostre cercle d’amistats.

Tots sumem a la hora de no deixar perdre aquelles coses que valen la pena.

El demà, amics meus, és a les nostres mans...

No hay comentarios: