jueves, 18 de abril de 2013

A Ràdio Granollers

“Bambarakatunga 
Entrevista a la cantant mexicana 
Margarita Arrocha 



Avui dijous 18 d’abril de 2013 el programa radiofònic “Bambarakatunga” Ràdio Granollers  entrevistada de 21:00 a 23:hores a la artista i cantant mexicana Margarita Arrocha, qui compartirà la seva experiència i la seva música en directe per a tots els oients d’aquesta ciutat. 

“Bambarakatunga”  és un programa que busca a bellesa i la reflexió a través de la música, les històries explicades i les experiències dels entrevistats 

Bambarakatunga és el programa de Ràdio Granollers que convida a la reflexió a través de la música i contes de tot el món, i aquest cop comptarà com a protagonistes a Mèxic i a una artista mexicana. 

L'equip el formen Paco Asensio, contacontes, i Pako Portero, que s'encarrega de la producció i la part tècnica. També compten amb col·laboradors puntuals com Laura Soley, Cristina Morte, Míriam Vizosa, Ibrahima Càmara,...

En aquest programa podeu trobar música tocada en directe a l'estudi, contes i entrevistes. Amb Bambarakatunga, l'equip ofereix un espai interactiu, lliure i que sobretot busca la bellesa mitjançant la música, les històries explicades i les experiències dels entrevistats.

Recordem que l’emissora municipal de Granollers es diu Ràdio Granollers des d’octubre de 2010. Des de l’any 1990 ha estat coneguda amb el nom de Ràdio 7 Vallès i, abans, com a Ràdio G, nom amb que se la coneix des de l’any 1981, el de la seva posada en marxa. Emet als 107.6 MHz.


No hay comentarios: