lunes, 4 de febrero de 2013

Demà

Mèxic al programa MOSAIC 
Un programa de radio per coneix-se’ns
i aprendre de cada un de nosaltres 



La Regidoria de Nous Catalans de l’Ajuntament d’Esparreguera i la Radio Esparreguera son l’Alma Mater del radio MOSAIC, que, demà oferirà un monogràfic dedicat a la Comunitat mexicana resident a Esparreguera. 

El passat 07 de febrer de 2012 va emetre’s la primera tanda d’emissions del programa de radio MOSAIC que té com a objectiu donar a conèixer diferents històries de vida de persones estrangeres i que tenen la seva vida quotidiana ja a Esparreguera; el seu nou futur. 

Tal i com diu el regidor de Nous Catalans, Jordi Mestres i Rosàs, en aquest espai es pretén mostrar una visió que inclogui tots els prismes de les diverses comunitats presents a la Vila. 

Es tracta de donar a conèixer històries de vida de persones que conviuen a Esparreguera amb una visió positiva, d’èxit i que formen part de la comunitat de ciutadans. 

En aquesta emissió especial dedicada a Mèxic i als mexicans hi trobarem a més del Regidor de “Nous Catalans” de l’Ajuntament d’Esparreguera, a les Tècniques d’Immigració i dels Servei d’acollida de nouvinguts, al president d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, i a tres residents a la nostra ciutat, que ens parlaran de la seva experiència personal a Catalunya i el seu país d’origen. 

Serà a la sintonia de Ràdio Esparreguera 89.4 i per Internet, demà dimarts 05 de febrer de 2013 de 12:00 a 13:00 hores. 

Qui desitgi seguir-lo per Internet ha de fer: 

1.-Entrar a la pàgina de Ràdio Esparreguera 89.4 [clic aquí] (Avall del tot de la web) 

2.- Baixar –dins de la pàgina web- fins son diu "Ràdio Esparreguera en directe" i fer “clic” sobre del botó 

3.- A la finestra que s’obrirà amb el nom de "Obrint esparreguera.m3u" fer clic en "Acceptar". 

 I ja esta!!!

No hay comentarios: