sábado, 15 de diciembre de 2012

El 9 de desembre


"Danzarte 2012
Va ser recolzat generosament 
per SON DE MÉXICO 







Aquests diumenge 09 de desembre va tenir lloc a Barcelona un acte Solidari destinada a la recapta de joguines per els infants més colpits de la ciutat. Una iniciativa a la que varen donar resposta un bon nombre de grups de ball que oferiries les seves presentacions totalment desinteressadament en el acte que es celebrava en el CEIP Ramón Llull. 

Que es situat a la Diagonal 275 de Barcelona. L’acte va acollir unes poquetes paradetes a primeres hores del mati, i un nòrdid ventall de grups de ball de tota l’Amèrica. Que certament hi anirien molt motivats a col·laborar per tal de poder entre tots, arrencar un somriure als nens mancats de joguines aquestes Festes Nadalenques. 

Una vegada més, allí hi serien els nostres amics del grup de ball “Son de México” generosament. Varen oferir tres balls o coreografies inspirades a la Revolució Mexicana. Com sempre varen estar genials. I també sobris. Donat que en aquest cas concret aquesta mena de balls sempre arrosseguen una càrrega sentimental especial. 
Perquè les Revolucions no apareixen quan tothom es feliç i rellisca en abundància de tota mena. Més aviat el contrari... Un rera fons polític que significa el patiment i lluita de molts homes i dones que es sacrificarien per canviar injustícies i desigualtats… 
Cal doncs ser curosos i trobar l’equilibri entre la bellesa del ball i la sobrietat del seu significat. I com sempre, “Son de México” acaba la presentació amb un “Honoris Causa” sota el braç…

L’equip de ballarins a la presentació estaria format per Yolis Bernal, Karina Alvarado, Martha Vazquez, Gina Maricela Ocampo Guaman, Elizabeth Miranda, Jordi Aouizerate, Jorge Aboytes, Eduardo Hernández Padilla, Jhon Alberto Carrera Abad, Merlín Merlin Greuel, Judith,Valdés, i la seva Directora Violant Olivares. 

Una jornada Solidaria que va ser immortalitzada per tres fotògrafs ben coneguts de tot el grup: Juan Labrador, Alberto Rivera i Martha Inés Sánchez Navarro. 

No hay comentarios: