viernes, 21 de diciembre de 2012

AME Vida Social



Josep Pérez Abuyé 
nomenat Soci d’Honor d’AME 
en reconeixement de la seva vàlua artística 









En Josep Pérez Abuyé un dels socis de l’Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltans de la demarcació de Girona, va esdevenir nomenat Soci d’Honor de l’entitat en el transcurs del Concert de música mexicana que va oferir el passat diumenge 16 de desembre a la ciutat d’Esparreguera. 

Com explica el seu President de l’entitat, AME sempre ha estat molt reticent en l’atorgament de distincions o reconeixements públics en favors dels seus socis o personalitats de les arts, la música o la cultura. 
Tanmateix, i amb caràcter extraordinari, i per primera vegada, s’ha atorgat aquesta distinció pública a Josep Pérez Abuyé, més conegut artísticament per el renom de “El Charro Catalán”, i, com esmenta en Lluís Artigas Jorba “ha estat bàsicament per quatre variables que destaquen molt en l’activitat d’aquest artista” les que s’han tingut en compte a l’hora de lliurar aquesta distinció. 

La seva qualitat humana, la vàlua musical com artista, el seu compromís total amb la Cultura Mexicana, i el compromís social i artístic en recolzar les entitats de caràcter benèfic de la nostra societat son els fruits de la trajectòria de tota una vida artística que fan mereixedora d’aquest reconeixement públic” afirmaria Artigas. 

En acabar el concert, i després d’unes paraules de presentació del President d’AME, el cantant internacional en Josep Pérez Abuyé va rebre de mans de Jordi Mestres, Regidor de Nous Catalans de l’Ajuntament d’Esparreguera, la distinció atorgada. Moment en el que el públic assistent es sumaria amb uns forts aplaudiments.

No hay comentarios: