lunes, 12 de noviembre de 2012

Contra el càncer


II Gala Benèfica 
de l’Associació Oncològica 
Dr. Amadeu Pelegrí: "Ethno
Els mexicans varen aportar el seu grà de sorra 







II Gala Solidària Ethno, organitzada per l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, realitzada el dissabte, dia 10 de novembre, al Teatre Auditori de Salou. Por Teresa Clavé Fabra 

Un any mes te lloc a la bufona localitat de Salou una nova gala artística per tal de recollir diners per la lluita contra el càncer. 

Artistes y presentadors de renom es varen trobar dissabte 10 de novembre de 2012 per tal d’aportar el seu gra de sorra, el seu talent, el seu art, les seves energies d’una manera totalment desinteressadament, en una nova campanya de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. 

Enguany al Teatre Auditori de Salou, amb un espectacle anomenat "Ethno". Entre els artistes y col·laboradors, cada any trobem la presencia de mexicans que també fan pinya en aquesta noble causa. Ací trobem ballarins i artistes dels grups "Pasión Azteca" (Tarragona) y del grup de ball “Son de México” (Barcelona) i “Tocuícatl” (Barcelona). 

A Esparreguera, a l’excursió a Sant Salvador de les Espases se’n parlaria molt i be. Va estar una actuació d’aquelles que podríem qualificar de magistrals, perquè, tothom i va ficar el coll i l’ànima… 

Música, dansa i acrobàcies han estat els ingredients d'un espectacle de gran format teatralitzat am el curiós nom de Ethno que tenia per objectiu recaptar fons per fomentar estudis de recerca contra el càncer. 
Tres actors i diversos cantants i ballarins hi participarien en aquest espectacle de forma totalment altruista. El preu de les entrades, de 10 euros, anava destinat a l'associació. En total es van vendre 450 entrades. 

Felicitats a tots i totes.






Gala ETHNO Amadeu Pelegrí. Per Teresa Clavé Fabra 


No hay comentarios: