lunes, 24 de septiembre de 2012

Aquest dissabte


Foto de Família 
a Sant Joan de les Abadesses






Aquests dissabte a la localitat de Sant Joan de les Abadesses varen celebrar un any més les Festes de "El Grito" acompanyats del bon ambient de sempre. Varies varen ser les entitats que varen fer-se presents allí. Algunes de tota la vida i altres de novelles

En aquesta fotografia "de família" trobem d'esquerra a dreta al Sr. Albert Torras, vicepresident de Mexcat, entitat que els darrers anys acostumen visitar Sant Joan de les Abadesses, la Sra. Da. Norma Ang, Consol Encarregada, del Consolat General de Mèxic a Barcelona; el Sr. Juan Jesús Mendoza Hernández, president de l'Associació de Mexicans del Vallès a Catalunya [AMVC] i actualment Entitat Decana (més antiga) de la  nostra Comunitat, i el Sr. Lluís Artigas Jorba, president d'AME Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants, entitat que des de la seva creació a l'any 2006 sempre ha estat present en les festes d'aquesta localitat. 

Faltaria aquí la representació d'AFAMEX -Associació de Famílies Adoptants a Mèxic-  entitat social i totalment altruista que any darrera any (també aquest 2012) es fa present aquí amb el seu missatge solidari tant vinculat amb el nostre Mèxic. 


No hay comentarios: