miércoles, 4 de julio de 2012

Gastronomia



MÈXIC a la edició de 
la “CUINA DEL MÒN 2012” 
Dies 06 i 07 de juliol a Barcelona 






La cuina del món és un projecte sociocultural iniciativa del Districte de Sants-Montjuïc que gestiona la Coordinadora d'entitats del Poble-sec a través de Poble-sec per a tothom, organització que treballa mitjançant diferents projectes socials per afavorir la convivència al barri del Poble-sec. 

Des del mes d'abril, 35 alumnes de tots els continents, molts d'ells veïns i veïnes del Poble-sec, han estat participant en un curs de tècniques de cuina cada dissabte al Centre Cívic el Sortidor

Aquest curs culmina amb la preparació d'aquesta mostra gastronòmica que és la cuina del món, on aquests alumnes ens conviden a gaudir, a través de la gastronomia, d'un esbós de la seva cultura d'origen. 

Enguany hi serà present la gastronomia de Bolívia, de Brasil, d’Equador, de Perú, de Ghana, de Somàlia, d’Uganda, de Cuba, de Mèxic, de la República Dominicana, d’Algèria, d’Espanya, del Marroc, del Sàhara Occidental, de la Índia, de l’Iran i de Pakistan. I pels més petits hi haurà un taller de cuina infantil (en col·laboració amb el projecte A Taula del Centre Cívic el Sortidor), i un taller de pizzes de pasta de sal. 

Com a cloenda de la 10ª edició de La Cuina del Món gaudirem de l’espectacle d'un dels millors grups de batucada del món: Brincadeira. La mostra gastronòmica celebra la desena edició els dies 6 i 7 de juliol al c. de Blai (entre Poeta Cabanyes i Nou de la Rambla). 



Divendres 06 de juliol de 2012 
De 21:00 a 22:30h MOSTRA I DEGUSTACIÓ DE PLATS D'ARREU DEL MÓN:
Àfrica subsahariana, Amèrica Central i el Carib, Amèrica del Sud, Àsia i el Mediterrani.

De 18:30 a 20:30 h MINIXEFS.
Taller de cuina per a infants.
En col·laboració amb el projecte A Taula del CC el Sortidor.
FES-TE UNA PIZZA PER JUGAR A CUINETES!
Taller de pasta de sal. A càrrec de Manualitats per la pau.


Dissabte 07 juliol de 2012 
De 22:30 a 23:00 h BATUCADA de fi de mostra a càrrec de Brincadeira.


No hay comentarios: