viernes, 13 de julio de 2012

Empreses de Catalunya


Des de Rubí a Mèxic 
Passant per tota Llatinoamericà… 
Exporten, exporten, i exporten…






L’empresa italiana Chiorino, disposa d’una filial a Península Ibèrica situada a la ciutat catalana de Rubí (Barcelona) des de 2009. 

Tanmateix recentment ha creat un nou departament des del qual exportarà els seus productes a 15 països d’Amèrica Llatina, el nord d’Àfrica i Pròxim Orient, segons el comunicat lliurat aquest dijous la Cambra de Comerç de Terrassa. 

L’empresa ja ha iniciat la seva activitat exportadora des de Rubí a països com Mèxic, Guatemala, Hondures, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Xile, Veneçuela, Equador, Marroc, Alger, Tunísia, Jordània, Aràbia Saudita i Egipte. 

La companyia es dedica a la fabricació de bandes transportadores i corretges de transmissió per a múltiples sectors industrials, donant treball a 600 persones en els seus 15 filials pròpies. L’empresa preveu una facturació de nou milions d’euros per al 2014 a la filial ibèrica gràcies a la nova estratègia, la qual permetrà exportar no només des Itàlia sinó també des de la seu catalana. 

Chiorino també ha informat de la recent creació d’una nova filial a Portugal, que passa a integrar a Chiorino Ibèrica, i que compta amb 12 treballadors i una facturació d’un milió d’euros. 

No hay comentarios: