domingo, 8 de julio de 2012

Cerdanyola del Vallès



“SON DE MÉXICO” va enlluernar! 
Música i dansa els protagonistas del cap de setmana 




Fotografía gentileza de Jhon Alberto Carrera 

La plaça de l’abat Oliba va acollir aquest cap de semana diversos actes cultural yi de dansa . La ciutat va ser un bullici d’activitats tant sorprenents com les actuacions de la Mostra Internacional de Dansa i de la Mostra d’Havaneres o la nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a 6 piscines de la ciutat 

El dissabte va ser un dia especialmente farcit d’activitats. Es realitzaría una nova edició de la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme, organitzada per l’associació d’Amics de les Antiguitats i el Col·leccionisme de Cerdanyola i Ripollet. En aquesta ocasió, es farà a la plaça de Josep Viladomat. 

La sala Mama Mandawa organitza a partir de les 18 hores una fira artesana amb diverses activitats i concerts. En un altre local de la ciutat, la sala Acme, tindria lloc una festa dedicada a San Fermín a partir de les 23,55 hores. 

La tarda de dissabte també tindrien un lloci per a la literatura. L’escriptor local Miguel Hernán Iniesta presentarà a l’Ateneu tres dels seus últims llibres Humó pué llevá asento, Más que un abuelo i A los dos, mil gracias. L’acte que comença a les 18,30 hores, tindria també música i lectura de poemes. 

Però una de les activitats protagonistes del cap de setmana va ser la Mostra de Dansa Popular que arriba a la 29a edició amb un format tanmateix reduït, fruit de les reduccions pressupostàries imposades per l’actal crisis, però amb la mateixa aposta de sempre per la qualitat i varietat de grups participants. 
 
A les 22:00 hores la plaça de l’Abat Oliba va acollir les actuacións dels grups de Mèxic, Equador i l’Esbart Dansaire Sant Marçal. 
SON DE MÉXICO aportarà a l’acte el seu folklore colorit, espontani, maravellos. L’art de la dansa plena de bellessa i vitalitat. Amb el seu joiós repertori que ens portaría a viatjar per la riqueza i la diversitat de la República Mexicana; Identidad Cultural Ecuatoriana Sin Fronteras que mostraria les seves danses primitives; mentre que l’Esbart Dansaire Sant Marçal oferiria elegància i també equilibri interpretant balls tradicionals catalans. 

Sens dubtes, SON DE MËXICO va enlluernar al públic i va fer més gran, més bonica, més joiosa la festa d’aquesta bufona ciutat catalana… 



No hay comentarios: