martes, 19 de junio de 2012

Curiositats




CGT edita unes samarretes 
en suport a la lluita zapatista 










La noticia diu que des de l’equip de treball de la Secretaria de Relacions Internacionals Mèxic-Chiapas s’han fet unes noves samarretes de la CGT PER L’AUTOGOVERN ZAPATISTA A CHIAPAS I CONTRA LA GUERRA AL EZLN. 

Les Federacions Locals que desitgin tenir samarretes per a la seva venda preguem us poseu en contacte amb la Secretaria de Relacions Internacionals per a organitzar la distribució de les mateixes a: sp-internacional@cgt.org.es 

Hi haurà samarretes en els colors: sorra, vermell i fucsia, en diferents talles i fins i tot de tirants. El seu preu de venda és de 10 euros i el marge anirà com sempre a donar suport directament a les Comunitats rebels zapatistes. 

L’autor dels gràfics ha estat el nostre company Alejandro Romera de Valladolid. A propòsit de la nova Campanya de la CGT per l’autogovern zapatista i contra la guerra al EZLN anunciada el passat 18 de maig, volem seguir facilitant la visualització del suport – ara mitjançant les samarretes - a les nostres germanes i germans zapatistes en una fase de la lluita, l’actual, en la qual els extraordinaris assoliments del llarg camí de l’autonomia es veuen amenaçats irrespirablement per l’estratègia de guerra de desgast que governs i multinacionals plantegen a la lluita zapatista. 

Les samarretes formen part de les nostres múltiples accions per donar suport la lluita i en la línia de la Campanya, criden l’atenció sobre els ens mitjançant els quals s’organitzen les Comunitats zapatistes a tots els nivells en el seu territori: les Juntes de Bon Govern (JBG). 

Sobre això així com de com comprenem el paral·lelisme de les nostres lluites i la necessitat d’afrontar la repressió del capitalisme serà el contingut de que es compondrà el text de la Campanya que llançarem durant el mes de juny i presentarem puntualment en el Rojo y Negro d’estiu. 

Donem suport la lluita zapatista! 
Només hi ha un camí: organització i lluita! 
Equip Secretaria Relacions Internacionals CGT 



No hay comentarios: