jueves, 3 de mayo de 2012

El proper dimarts 15..


SON DE MÉXICO participa…!!

Nou Barris es vesteix de Festa










Publicat web Ajuntament el 03/05/2012

Del 15 al 20 de maig Nou Barris celebra la Festa Major amb un programa que combina les activitats lúdiques, culturals amb elements tradicionals i altres de més nous, i per aquesta època, molts barris organitzen les seves festes.
Sergi Mateu, actor de la sèrie de TV La Riera serà el pregoner de la Festa Major de Nou Barris que se celebrarà del 15 al 20 de maig. Aquest esdeveniment és obra de la col·laboració entre l'Ajuntament i les nombrosos entitats que té el districte. I aquest fet s'evidencia al programa d'activitats. Un programa pensat per a tots els públics on no falta de res. El programa alterna activitats lúdiques i culturals, amb elements tradicionals i d'altres més nous, des de la dansa –swing latino, balls en línia, balls de saló, flamenc, etc.-, la música -coral, blues, clàssica, havaneras- o el teatre, fins les nits de foc, els castells, la cercavila o el ball de gegants. I durant el dissabte i diumenge de Festa Major no deixeu de visitar el mercat modernista, la 12 mostra de mercats.

Durant la Festa Major també es podrà fer una visita guiada i dramatitzada per l'antic mental. Cal fer la reserva, durant la mateixa festa, a la recepció del Districte. Consulteu al programa els dies i les hores. El diumenge, 20 a les 11 h s'ofereix la visita amb llenguatge de signes prèvia reserva a: a comunicacionoubarris@bcn.cat fins el 17 de maig.
I no us oblideu de participar al concurs fotogràfic Està de foto! o a la caminada popular (inscripcions fins el 15 de maig). Consulteu les bases específiques d'aquests esdeveniment.


Programa:
17:30 Parc infantil de jocs gegants musicals.
Pl. Major de Nou Barris.
18:30 Ball de la gent gran amb Swing Latino.
Pl. Sóller.
19:00 Concert de banda amb l’Orquestra de Vent de l’Escola Municipal de Música Nou Barris.

Via Júlia, marquesina.
19:00 Et sonen els centres cívics?
Vine a veure i sentir els espectacles dels CC Can Basté, Porta-Sóller, Torre Llobeta, Zona Nord i Espai Jove Les Basses. Ball en línia per Dominican Ladies, ritmes llatins per Happy Day, sevillanes pel col·lectiu Torre Llobeta, castanyoles per Azahar, espectacle mexicà per Son de México, dansa contemporània i breakdance per Cia Senderos i música celta per Keympa.

Pati de la Seu del Districte.
19:00 Recital poètic i musical. L’Aventura de llegir. Els viatges de la paraula.
Quart de lluna amb Enric Montsant.
Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta.



No hay comentarios: