sábado, 26 de mayo de 2012

Cornellà de Llobregat



Actuació del grup SON DE MÉXICO 
en el 1º Festival de Dansa Llatinoamericana 
Diumenge 03 de juny un dia carregat d’activitats





A la propera localitat de Barcelona, Cornellà de Llobregat, están de Festa Major i carregats d’activitats de tota mena. 
El diumenge 03 de juny per exemple, tenen Fira de la segona mà "Nou de Trinquis" a la plaça de Trinquis, la “Vuitena trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cornellà” a la plaça de l’Església; les Segones “Matinades dels Grallers i Timbalers de Cornellà” pels carrers i places; el Concert de Festa Major a la Sala Ramon Romagosa a les 12:30 hores; el 2on. Campionat de futbol Sala “CORPUS EN FAMILIA” al CEIP L'Areny i potser, el plat fort del dia: X Festa Cultural de la Primavera. Primer festival de dansa llatinoamericana. 

Organitzat per l’ Associació de Veïns Casc Antic, i la col·laboració de la Asociación de Artistes Equatorians en Cataluña, Bao Bab, i el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat tindrà lloc a les 18:30 hores a la plaça de l’Església la X Festa Cultural de la Primavera, que enguany s’amplia amb la celebració del Primer festival de dansa llatinoamericana d’aquesta ciutat. 

Es confirma la participació dels grups i actuacions de "Sahiua", "Son de México", "Sentimiento Cimarrón" i "Señorial Illi Mani". SON DE MÉXICO, el grup més actiu de tot Catalunya es prou conegut per tota la Comunitat mexicana resident així com per nombrós públic autòcton, ens oferirà el bo i millor del seu repertori, amb balls del bonics Estats de Veracruz, Jalisco i mes sorpreses… 

Animem a participar d’aquest esdeveniment cultural a tots els nostres lectors i amics



No hay comentarios: