martes, 5 de abril de 2011

En directe...

.

Mèxic en 125 imatges:

Roger Velàzquez el fotògraf de la fascinació

A la Sala d’Exposicions del Centre Cultural de Gelida






El 15 d’abril, un divendres especial a l’agenda cultural de la localitat de Gelida, tindrà la inauguració d’una sorprenent exposició fotogràfica fruit de la recerca i els viatges d’en Roger Velàzquez per a terres mexicanes.

L’exposició es una col·lecció de fotografies realitzades en diferents Estats centrals de la República Mexicana al llarg de dues estades al llarg de dos anys, en que l’autor va recórrer -en total quatre mesos- aquelles enigmàtiques terres.

Es preveu presentar un total de 125 fotografiés. Una obra realitzada que ens mostrarà la fascinació d’aquest creador per aquelles terres. Sí, fascinació perquè Mèxic enamora. Captiva, Sedueix.

Tanmateix Mèxic sorprèn a qui la mira amb ulls i mans de creador, d’artista. Pot agradar o no agradar. Però no deixa ningú indiferent.
I avui, Roger Velàzquez ens porta aquelles terres en aquesta exposició que bateja amb el nom de “México pura vida”
AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants li preguntava al fotògraf Roger Velazquez el mes passat que ens digues com presentaria al públic la seva exposició. Això seria el que ens diria:

México pura vida és una col·lecció de fotografies realitzades en diversos Estats Mexicans. Un món de sensacions inoblidables en un país fascinant, ple d'emoció i originalitat. Tradicions, cultures, ofrenes, altars, colors, paisatges i gent en una societat que venera la vida i el record. Un lloc per a compartir.

Ja veuen, amics nostres,
un lloc: Gelida,
una exposició que visitar: México pura vida
una artista: Roger Velàzquez, fotògraf…


.
.

No hay comentarios: